Apie musnaujienosspaudojenariaitapkite nariukontaktai

Gargždiškiai apdovanoti eglutėmis ir suoliukais bendravimui

Skaitymo laikas: 1 minutė

"Sambūris" apdovanojo gargždiškius eglutėmis ir suoliukais.

"Dėkojame visiems, kurie džiaugėsi prieš Kalėdas eglutėmis išpuošta aikšte prie Gargždų kultūros centro. Ačiū tiems, kurie dalyvavo SAMBŪRIO kalėdiniame žaidime ir dalinosi pranešimu apie iniciatyvą "Širdies šviesa Kalėdoms". Kaip ir žadėjome, atsitiktine tvarka, su programėle "Good luck fairy", išrinkome 19 mažo kalėdinio stebuklo laimėtojų - jiems dovanojame po išsirinktą eglutę, kuri puošė aikštę. Eglutę pavasarį bus galima pasodinti pasirinktoje vietoje, - skelbiama visuomenės ir verslo asociacijos "Sambūris" pranešime spaudai. - Keturi žaidimo dalyviai atliko visas žaidimo užduotis - pamėgo puslapį, dalinosi įrašu ir buvo tinkamai pasirinkę privatumo nuostatas. Iš 4 vardų “Spin” programėlė išrinko 3 suoliukų laimėtojus. Bendrovės “Litimbera” pagamintus suoliukus, kad ant jų prisėdę bendrautumėte, dalintumėtės artumu, SAMBŪRIS dovanoja Snaiguolei Linkienei, Rakaliui Mindaugui, Audrei Šatovienei. "

Kitus 4 suoliukus ir 4 eglutes "Sambūris" dovanojo Gargždų seniūnijai, kad ši pasodintų eglutes ir pastatytų suoliukus viešose erdvėse, kuriose labiausiai reikia vietos, kur galima prisėsti ir pasidžiaugti gyvenimu.

Klaipėdos rajono bendruomenei linkėdami šviesių, viltingų ir gerų staigmenų kupinų metų "Sambūris" paskelbė ir kitų kalėdinių eglučių laimėtojų sąrašą: Danutė Armalienė, Rūta Bladykienė, Vilma Stonkienė, Angelė Burniauskienė, Vida Žibienė, Bielskienė Liubaliuba, Regina Jenkienė, Laima Aleknienė, Daiva Mikalauskienė, Jurgita Šiaulienė, Rasa Astikaitė-Genčas, Lina Liutvinienė, Auš Ra, Elena Pleikienė, Liana Arkelian, Sonata Adomkienė.