Apie musnaujienosspaudojenariaitapkite nariukontaktai

Širdies šviesa Kalėdoms - dovana miestui

Skaitymo laikas: 2 minutės

Šiemet įsteigta Klaipėdos rajono visuomenės ir verslo asociacija SAMBŪRIS dovanoja Gargždams ir gargždiškiams šventinę nuotaiką - gyvų kalėdinių eglių ir suoliukų alėją prie Gargždų kultūros centro.
Sudėtingais laikais gyvenimas tęsiasi - pro automobilio langą, ar pakeliui į parduotuvę, akis ir širdį gali džiuginti kalėdinė šviesa, kuria nušvito viena pagrindinių miesto aikščių.
Ši kalėdinė dovana - ne tik reginys ir dėmesio ženklas gargždiškiams. Trijų karalių dieną norime padovanoti visas eglutes, kad jos būtų pasodintos šalia Jūsų namų, žaliuotų ir džiugintų. Taip pat norime padovanoti ir suoliukus, kad ant jų prisėdę bendrautumėte, dalintumėtės artumu, pasaulį stebėtumėte.
4 suoliukus ir 4 eglutes padovanosime komentaruose Jūsų įvardintiems žmonėms, kurie tokios dovanos nusipelno dėl savo neatlygintinų darbų bendruomenei, visuomenei, kaimynams ar tiems, kuriems labiausiai reikia rūpesčio. Komentaruose galite siūlyti ir reikšmingus projektus įgyvendinusius Klaipėdos rajono žmones, ir kaimynus, kurie kiemo gėlynais rūpinasi, ar visus bendrystei sutelkia, ir tuos, kurie nuolat globoja silpnesnius, rūpesčio stokojančius.
Dar 3 suoliukai ir 19 eglučių Klaipėdos rajono gyventojams bus išdalinti kaip mažas Kalėdų stebuklas - dovana. Tereikia pamėgti SAMBŪRIO feisbuko puslapį ir laukti sausio 6-osios, kai atsitiktine tvarka bus išrinkti ir paskelbti apdovanotieji.
SAMBŪRIS - Klaipėdos rajono visuomenės ir verslo asociacija, į kurią jau susibūrė keliolika Klaipėdos rajone veikiančių verslų savininkų, kurie yra pasiruošę darbais prisidėti prie pilietiškos visuomenės stiprinimo Klaipėdos rajone. Šiuo metu gerus norus ir ambicingus planus, naujų narių telkimą pristabdė pandemija, karantinas, tačiau visus sunkumus, visi kartu įveiksime, o bendrystė gali prasidėti ir pažintimi internete.
Dalinkitės, dalinkimės, pastebėkime šalia esančius, pradžiuginkime juos, kad ir nedidelėmis, bet maloniomis dovanomis, dėmesio ženklu, širdies šviesa.